Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8 Image 9

Tirana Business University

Bachelor, Raundi 2: Publikohet lista e aplikantëve për programet e TBU

Bachelor, Raundi 2 - Publikohet lista e aplikantëve për programet e TBU. Aplikantët ftohen për të kryer instervistën me stafin drejtues.

Bachelor, Raundi 2: Publikohet lista e aplikantëve për programet e TBU

Tirana Business University College publikon listat e aplikantëve të raundit të 2-të për programet bachelor, viti 1, 2020-2021. 

Shënim: Aplikantët ftohen të verifikojnë ID e tyre (CTRL+F) në tabelën përkatëse. 
 
Cilido aplikant që nuk e ka kryer ende intervistën e pranimit me stafin drejtues të TBU, nevojitet të paraqitet sa më shpejt, pasi kuotat ende të lira janë të pakta.
 
Kryerja e intervistës është kusht i domosdoshëm për të regjistruar dhe për të diskutuar mbi mundësinë për zbritje/bursë të tarifës së studimit.
 
Intervistat po zhvillohen çdo ditë të javës, nga e Hëna në të Premte, ora 10.00 - 13:00 dhe 17:00 - 19.00, në TBU. Për efekt organizativ, lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në duke plotësuar linkun bit.ly/tbu-intervista-2020 (kliko këtu).
 
Për çdo pyetje na kontaktoni në +355 (0) 69 303 3173. 

Ju mirëpresim!