Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4

Tirana Business University

Ditët e informimit me maturantët në TBU

Takimet me maturantët janë një moment i rëndësishëm për informimin e tyre në detaje lidhur me vazhdimin e studimeve.

Ditët e informimit me maturantët në TBU

Takimet me maturantët janë një moment i rëndësishëm për informimin e tyre në detaje lidhur me vazhdimin e studimeve bachelor.

Maturantë nga Vlora, Elbasani, Burreli dhe Tirana na vizituan për të mësuar mbi programet, tarifat dhe zbritjet, stafin akademik, praktikat profesionale, partneritetin me bizneset, rezultatet në punësimin e studentëve dhe detaje të tjera të vlefshme mbi TBU.

Ata u njohën me stafin drejtues si dhe studentë të TBU me të cilët patën mundësi të bisedonin lidhur me eksperiencën e tyre.