Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5

Tirana Business University

19/04/17: Sipërmarrësit e së Nesërmes, nis konkurrimi i ekipeve pjesëmarrëse

Ekipe të ndryshme me maturantë të gjimnazeve të Tiranës dhe Durrësit prezantuan sot plane biznesi interesante...

19/04/17: Sipërmarrësit e së Nesërmes, nis konkurrimi i ekipeve pjesëmarrëse

Nisi sot, datë 19 Prill, dita e parë e edicionit të shtatë të konkursit kombëtar me maturantët "Sipërmarrësit e së Nesërmes" organizuar nga Tirana Business University. 7 plane biznesi të ekipeve nga Tirana dhe Durrësi u prezantuan përpara jurisë së TBU të përbërë nga pedagogë të fushës dhe përfaqësues nga kompanitë partnere. Planet e biznesit trajtonin tema interesante të cilat tërhoqën vëmendjen e audiencës. Nesër, datë 20 Prill dhe përgjatë 8 ditëve të tjera vijuese, do të performojnë një numër i caktuar ekipesh. Ju ftojmë të na ndiqni! Suksese ekipeve! Faleminderit për mbështetjen: Credins BankRTV ScanBalfin GroupAbkonsÇelësi Media GroupEHW GmbHSHAGAAgna GroupAlbanian Distribution & DevelopmentTelekom Albaniatsoft.coAZ ConsultingF&M ReklamaInsifa#bursa #aftësim #frymëzim #edukim #karrierë #rrjetëzim #financim #sipërmarrje