Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8 Image 9

Tirana Business University

Nisin takimet informuese me kandidatë për studime në TBU

TBU mirëpret kandidatët e interesuar për studime Bachelor e Master, në takimet informuese, e Hënë - e Shtunë, ora 10:00-14:00.

Nisin takimet informuese me kandidatë për studime në TBU

Është koha të njihemi së bashku!

TBU mirëpret kandidatët e interesuar për studime Bachelor e Master, në takimet informuese nga e Hëna në të Shtunë, ora 10:00-14:00.

Takimet janë një moment i rëndësishëm për të mësuar më tej lidhur me programet, tarifat dhe zbritjet, stafin akademik, praktikat profesionale, partneritetin me bizneset, rezultatet në punësimin e studentëve dhe detaje të tjera të vlefshme mbi TBU.

Kandidatët e interesuar, nevojitet të konfirmojnë pjesëmarrjen në linkun bit.ly/tbu-takim-informues-2020.

Shihemi në TBU!

/files/Web Cover/Takim_informues_resize (1)