Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5

Tirana Business University

20/04/17: Sipërmarrësit e së Nesërmes, vijon konkurrimi i ekipeve pjesëmarrëse

Ide biznesi interesante u prezantuan sot nga ekipe të ndryshme me maturantë nga qyteti i Fierit, Beratit, Elbasanit dhe Tiranës...

20/04/17: Sipërmarrësit e së Nesërmes, vijon konkurrimi i ekipeve pjesëmarrëse

Vijon konkurrimi i ekipeve me maturantë në konkursin kombëtar "Sipërmarrësit e së Nesërmes" organizuar nga Tirana Business University. 7 ekipe të ndryshme me maturantë nga qyteti i Fierit, Beratit, Elbasanit dhe Tiranës prezantuan idenë e tyre të biznesit përpara jurisë profesioniste të përbërë nga pedagogë të fushës dhe përfaqësues të kompanive partnere. I urojmë suksese të gjithëve! Ju ftojmë të na ndiqni në lajmet dhe fotot e tjera në ditët vijuese! Faleminderit për mbështetjen: Credins BankRTV ScanBalfin GroupAbkonsÇelësi Media GroupEHW GmbHSHAGAAgna GroupAlbanian Distribution & DevelopmentTelekom Albaniatsoft.coAZ ConsultingF&M ReklamaInsifa#bursa #aftësim #frymëzim #edukim #karrierë #rrjetëzim #financim #sipërmarrje