Image 0 Image 1 Image 2

Tirana Business University

21/04/17: Sipërmarrësit e së Nesërmes, vijon konkurrimi i ekipeve pjesëmarrëse

7 ekipe me maturantë nga qyteti i Elbasanit, Roskovecit, Rrëshenit, Shkodrës, Gjirokastrës dhe Tiranës prezantuan sot planet e biznesit...

21/04/17: Sipërmarrësit e së Nesërmes, vijon konkurrimi i ekipeve pjesëmarrëse

Vijon konkurrimi i ekipeve me maturantë në konkursin kombëtar "Sipërmarrësit e së Nesërmes" organizuar nga Tirana Business University. 7 ekipe të ndryshme nga qyteti i Elbasanit, Roskovecit, Rrëshenit, Shkodrës, Gjirokastrës dhe Tiranës prezantuan idenë e tyre të biznesit përpara jurisë profesioniste të përbërë nga pedagogë të fushës dhe përfaqësues të kompanive partnere. I urojmë suksese të gjithëve! Ju ftojmë të na ndiqni në lajmet dhe fotot e tjera në ditët vijuese! Faleminderit për mbështetjen: Credins Bank, RTV Scan, Balfin Group, Abkons, Çelësi Media Group, EHW GmbH, SHAGA, Agna Group, Albanian Distribution & Development, Telekom Albania, tsoft.co, AZ Consulting, F&M Reklama, Insifa#bursa #aftësim #frymëzim #edukim #karrierë #rrjetëzim #financim #sipërmarrje