Image 0 Image 1 Image 2 Image 3

Tirana Business University

Pizza me stafin dhe studentët e vitit të dytë dhe të tretë bachelor, E Drejtë Biznesi në TBU!

Jo vetëm shkollë e punë, por edhe sa më shumë momente të gëzueshme me dhe për njëri-tjetrin janë parime mbi të cilat mbështetet çdo ditë modeli i #TBU.

Pizza me stafin dhe studentët e vitit të dytë dhe të tretë bachelor, E Drejtë Biznesi në TBU!

Mbrëmjen e djeshme studentë të vitit të dytë dhe të tretë të Fakultetit E Drejtë Biznesi ishin protagonistë të një darke suprizë pranë piceri Napoletane, në afërsi me TBU.

Ftesa ju bë nga presidenti i TBU, z. Artan Hoxha.

Jo vetëm shkollë e punë, por edhe sa më shumë momente të gëzueshme me dhe për njëri-tjetrin janë parime mbi të cilat është ndërtuar dhe fuqizohet çdo ditë modeli i #TBU.