Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Tirana Business University

Prezantim i projekteve lidhur me aktivitetet në TBU nga studentët e vitit të parë Bachelor

Studentët e vitit të parë prezantuan projektet e tyre lidhur me aktivitetet të cilat do t’i bashkohen kalendarit vjetor të aktiviteteve.

Prezantim i projekteve lidhur me aktivitetet në TBU nga studentët e vitit të parë Bachelor

Ditën e djeshme, studentët e vitit të parë të programeve Administrim Biznesi dhe E Drejtë Biznesi prezantuan projektet e tyre lidhur me aktivitetet të cilat do t’i bashkohen kalendarit vjetor të aktiviteteve nga Zyra e Marketingut dhe PR në #TBU.

Idetë e tyre u mirëpritën nga përfaqësues të stafit drejtues si dhe Zyrës së Marketingut.

Ndihemi të entuziazmuar për gatishmërinë dhe dëshirën e treguar nga studentët e saporegjistruar për të pasuruar sa me shumë aktivitetet në TBU.