Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Tirana Business University

''Science of Success'', trajnim live në Instagram nga Avinash Ananda

Trajnimi do të zhvillohet live në Instagram @execution_excellence2020, në 22-25 Qershor, ora 14:30-15:30.

''Science of Success'', trajnim live në Instagram nga Avinash Ananda

Si të menaxhojmë aftësitë tona dhe besimin në vete për të arritur sukses?

Si ta kthejmë të menduarit pozitivisht në një zakon?

Si të krijojmë dhe zbatojmë një plan praktik veprimi?

Përgjigjet e këtyre dhe shumë pyetjeve të tjera lidhur me suksesin do të mund t’i gjeni në sesionin e fundit trajnues online “Science of Success”, pjesë e programit "Next Level Transformation".

Ky sesion do të zhvillohet nga SOT, deri më 25 Qershor, ora 14:30-15:30, live në Instagram @execution_excellence2020.

Trajnimi do te drejtohet nga trajner ndërkombëtar dhe mik i TBU, Avinash Ananda.

Mos e humisni!

/files/Web Cover/12_resize_avinash