Image 0 Image 1

Tirana Business University

TBU organizon drekën festive të fundvitit 2018 për stafin, miq specialë e partnerë biznesi

Siç është bërë tashmë traditë, TBU organizoi drekën festive të fundvitit me stafin, miq specialë e partnerë biznesi.

TBU organizon drekën festive të fundvitit 2018 për stafin, miq specialë e partnerë biznesi

Siç është bërë tashmë traditë, TBU organizoi drekën festive të fundvitit me stafin, miq specialë e partnerë biznesi.

Arritjet e vitit që po ikën i dedikohen sa studentëve aq edhe stafit e partnerëve të cilët kanë kontribuar me pasion e përkushtim për të fuqizuar markën TBU.

Dreka ishte e gjatë dhe një kombinim ideal mes bisedave me njëri-tjetrin dhe notave muzikore, ku nuk mungoi as gjeli i detit nga Baldushku dhe pasta e furrës.