Image 0 Image 1

Tirana Business University

TBU i uron mësuesve, pedagogëve dhe grave: Gëzuar 7-8 Marsin!

Tirana Business University College i uron përzemërsisht të gjithë mësuesve, pedagogëve dhe grave: Gëzuar 7-8 Marsin!

TBU i uron mësuesve, pedagogëve dhe grave: Gëzuar 7-8 Marsin!

Tirana Business University College i uron përzemërsisht të gjithë mësuesve, pedagogëve dhe grave: Gëzuar 7-8 Marsin! Ne ju falenderojmë për kontributin e paçmuar të dijeve dhe njohurive që i transmetoni brezave! Mirënjohje për misionin tuaj fisnik!

                                 /files/7-8_finalpng.png