Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4

Tirana Business University

Tirana Business University i uron përzemërsisht të gjithë mësuesve dhe pedagogëve: Gezuar 7 Marsin!

TBU i uron të gjithë mësuesve dhe pedagogëve: Gezuar 7 Marsin! Ne ju falenderojmë për kontributin e paçmuar të dijeve dhe njohurive që i transmetoni brezave! Mirënjohje për misionin tuaj fisnik!

Tirana Business University i uron përzemërsisht të gjithë mësuesve dhe pedagogëve: Gezuar 7 Marsin!

TBU i uron të gjithë mësuesve dhe pedagogëve: Gezuar 7 Marsin! Ne ju falenderojmë për kontributin e paçmuar të dijeve dhe njohurive që i transmetoni brezave! Mirënjohje për misionin tuaj fisnik!

/files/tbu_gezuar_7_marsin.png