Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Tirana Business University

Trajnim dedikuar intervistës së punës, hartimit të CV-së dhe Letrës së Motivimit

TBU organizoi një trajnim dedikuar përgatitjes për intervistë pune, hartimit profesional të CV-së dhe Letrës së Motivimit.

Trajnim dedikuar intervistës së punës, hartimit të CV-së dhe Letrës së Motivimit

Në TBU, punësimi i studentëve nxitet sa më herët, mundësisht gjatë vitit të 1-rë Bachelor.

Në mënyrë që procesi i zhvillimit në karrierë të jetë sa më efektiv TBU, organizoi ditën e sotme për studentët e vitit të parë, trajnim intensiv dedikuar përgatitjes për intervistë pune dhe hartimit profesional të CV-së dhe Letrës së Motivimit.

Ky aktivitet, tashmë traditë, u zhvillua me qëllim që studentët të integrohen dhe performojnë me sukses në tregun e punës.