Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Tirana Business University

Vijojnë takimet informuese me të interesuarit në TBU

Takimet informuese do të zhvillohen çdo ditë të javës, nga e Hëna në të Premte, ora 10.00-19.00 në TBU.

Vijojnë takimet informuese me të interesuarit në TBU

Ju ftojmë në ditët e informimit për të zbuluar pse TBU është shkolla e duhur për ju!

Takimet informuese do të zhvillohen çdo ditë të javës, nga e Hëna në të Premte, ora 10.00-19.00 në TBU.

Takimet janë një moment i rëndësishëm për të mësuar më tej lidhur me programet, tarifat dhe zbritjet, stafin akademik, praktikat profesionale, partneritetin me bizneset, rezultatet në punësimin e studentëve dhe detaje të tjera të vlefshme rreth nesh.

Konfirmoni ditën dhe orën e përshtatshme në info@tbu.edu.al.

Ju mirëpresim!

/files/Ditet_e_Informimit_Qershor-04-04-04-04.png