Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4

Tirana Business University

Workshop - Puna që do nuk të vjen në derë, kërkoje, nga Elida Motro Iljazi

Përfundon me sukses workshop “Puna që do nuk të vjen në derë, kërkoje” organizuar nga EMI - Coaching and Consulting.

Workshop - Puna që do nuk të vjen në derë, kërkoje, nga Elida Motro Iljazi

Përfundon me sukses workshop me temë “Puna që do nuk të vjen në derë, kërkoje” organizuar me dt. 7 Maj në TBU nga EMI - Coaching and Consulting.

Aktiviteti u moderua nga pedagoge Elida Motro Iljazi.

Në aktivitet morën pjesë studentë të TBU dhe të interesuar të tjerë.