Image 0 Image 1 Image 2

Tirana Business University

Lajme

Lajme

  1. Konferenca - E Ardhmja e Europës

    Të ftuar si panelistë: Z. Dieter Westerhoff, Z. Hans - Achim Roll dhe Z. Stephen Barclay Strauss (anëtarë të bordit ndërkombëtar këshillimor të TBU) si edhe Z. John Rowley Gillingham III.

    • Página
    • 11 Apr, 2015