Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4

Tirana Business University

Ditë Informuese

Ditë Informuese

Tirana Business University College merr pjesë rregullisht në aktivitete që kanë qëllim informimin e maturantëve dhe/ose studentëve mbi ofertat e studimit, mundësive për praktika profesionale dhe punësim apo bashkëpunime të ndryshme.

Disa nga aktivitetet ku jemi përfaqësuar janë:

Panairi: “Work & Study”
Organizuar: Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë - Tiranë
Periudha: Tetor 2011, Tetor 2013, Tetor 2015

Panairi “Horizonte Punesimi dhe Formimi”
Organizuar: Bashkia e Tiranës, Shërbimi Kombëtar i Punësimit
Periudha: 30 Prill - 2 Maj, 2012

Panairi: “High Tech Show”
Organizuar: Ministri i Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike, Tirana Expo Centre
Periudha: 11 Maj -13 Maj 2015

Panairi “Go Pro: Edukim - Specializim - Punësim”
Organizuar: Expo City Albania
Periudha: 28 Maj - 31 Maj 2015

Panairi: “Ditë Informuese për Maturantët, Tiranë”
Organizuar: Drejtoria Arsimore Rajonale Tiranë, Ministria e Arsimit dhe Sportit
Periudha: 20 Shkurt - 3 Mars 2017

Panairi: “Panairi i Punës 2017”
Organizuar: Shërbimi Kombëtar i Punësimit dhe Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë
Periudha: 29 Mars - 31 Mars 2017

Vizita në gjimnaze:
Si çdo vit, në periudhen shkurt-prill, studentë dhe stafi akademik i TBU kanë zhvilluar takime të drejtpërdrejta me maturantë në shkollat e tyre në zona të ndryshme të vendit jashtë Tiranës, si: Durrës, Fier, Berat, Gjirokastër, Mirditë, etj. Vizitat do të vijojnë edhe në muajin maj. 
 
Për foto nga këto aktivitete vizitoni profilin zyrtar të TBU në rrjetet sociale:
 
Facebook (kliko)
Instagram (kliko)