Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4

Tirana Business University

TBU Alumni

TBU Alumni

TBU Alumni është një rrjet profesional dhe social për të gjithë ata të cilët kanë studiuar në TBU me synim promovimin e një marrëdhënie të shkëlqyer bashkëpunimi midis njëri-tjetrit, si pjesë e komunitetit të TBU, duke u kujdesuar për zhvillimin e jetës sociale/kulturore dhe karrierës së mëtejshme në sipërmarrje, kompani, institucione publike apo konsulencë private nëpërmjet rritjes personale dhe profesionale.
 
Anëtarë të këtij rrjeti janë studentët e diplomuar në programet master të TBU. Studentët e diplomuar në programet bachelor në TBU vijojnë studimet master në TBU.
 
Holtiana Kalaja, Master Profesional në Administrim Publik
 
Marjola Hamzallari, Master Profesional në Administrim Publik
 
Yllka (Majko) Gjiksana, Master Profesional në Administrim Publik
Managing Director, Ngs Recording & Production ltd
 
Amarda Vokopola, Master Profesional në E Drejtë Biznesi
 
Aurora Pengu (Isallari), Master Profesional në E Drejtë Biznesi
 
Besmira Sinanaj, Master Profesional në E Drejtë Biznesi
Broker Sigurimesh, Freelancer
 
Besmira Manaj, Master Profesional në E Drejtë Biznesi
Project Manager, EUD Projects
 
Noela Polena, Master Profesional në E Drejtë Biznesi
Inspektore, Drejtoria Rajonale e Tatimpaguesve - VIP
 
Rezarta Bejollari, Master Profesional në E Drejtë Biznesi
Drejtuese Dege - Elbasan, Intesa Sanpaolo Bank Albania
 
Alban Beqaj, Master Profesional në E Drejtë Biznesi
Drejtor i Administrimit të Pronës Publike, MZHETTS
 
Borana Galanxhi, Master Profesional në Administrim Biznesi
Shef Shërbimi Farmacie, Spitali Universitar Shefqet Ndroqi, Tiranë
 
Detan Hoxha, Master Profesional në Administrim Biznesi
Senior Economist, Global Trade Company
 
Aida Petro, Master Profesional në Administrim Biznesi, me profil Financë-Kontabilitet
Purchase and Logistic Manager, Billa & Co shpk
 
Helton Cevi, Master Profesional në E Drejtë Biznesi
 
Martin Prenoj, Master i Shkencave në Administrim Biznesi
Drejtor, Drejtoria e Udhëheqjes Metodologjike dhe Koordinimit, Inspektoriati Qendror
 
Orges Bushi, Master Profesional në Administrim Biznesi
Menaxher Dyqani - Tiranë, Conad Albania
 
Enkeleda Hajdërasi, Master Profesional në E Drejtë Biznesi
 
Amarildo Pasha, Master Profesional në E Drejtë Biznesi
 
Kordinator i rrjetit: Helton Cevi | Cel: +355 69 96 92 639 | E-mail: helton.cevi@tbu.al