Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4

Tirana Business University

Studentë Sipërmarrës

Studentë Sipërmarrës

Tirana Business University College mbështet nismat sipërmarrëse të studentëve. Janë gjithësej 23 studentë të ciklit Bachelor dhe Master që kanë nisur sipërmarrjen e tyre apo kanë marrë rol drejtues në bizneset familjare. Më poshtë disa shembuj të spikatur:
 
Arbër Kadia, Master Profesional në Administrim Biznesi
Themelues, The Funky Moustache
 
The Funky Moustache është më shumë se vetëm një kafene ushqyese, është një koncept pioner dhe inovator, hapësirë e komunitetit të njerëzve të cilët janë të pasionuar për ndarjen e ideve në lidhje me shëndetin, mirëqenien, shërimin dhe vetë-edukimin si dhe duke njohur aftësinë e mrekullueshme të trupit të tyre për tu shëruar.
 
Ariola Isufaj, Master Profesional në Administrim Biznesi
Administratore, Fresh Line Homemade Cosmetic Albania
 
Fresh Line Homemade Cosmetic Albania ka nisur aktivitetin e saj në Tiranë në tetor 2013, dedikuar 100% produkteve kozmetike bio. Sot, renditet ndër kompanitë më të preferuara në Shqipëri për produktet e saj cilësore.
 
Elton Saliaj, Bachelor në Administrim biznesi
Themelues, NeoCharger
 
NeoCharger është konceptuar si një pajisje tavoline për bare, restorante, hotele, mjedise pune, etj që merr energji nga një bateri e rikarikueshme dhe mundëson karikim të shpejtë përmes fishave me zgjatim alternativ. 
 
Ersen Dushi, Master Profesional në Administrim Biznesi, me profil Financë dhe Kontabilitet
Themelues, Digital Foot
 
Digital Foot, është konceptuar si një aplikacion që synon të ofrojë lehtësi në udhëtim dhe informimin mbi destinacionet turistike. 
 
Mariglen Kaca, Bachelor në Administrim Biznesi
Themelues, Tirana Bike
 
Tirana Bike është konceptuar si një kompani që ofron tregtimin e biçikletave të personalizuara sipas shijeve të klientëve.