Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8 Image 9

Tirana Business University

Bachelor, Raundi 2 - Publikohet lista e aplikantëve për programet e TBU

Kuotat e lira për raundin 2 të pakta. Inkurajohen aplikantët e raundit 2 të paraqiten për të kryer intervistën me stafin drejtues të TBU.

Bachelor, Raundi 2 - Publikohet lista e aplikantëve për programet e TBU

Publikohet lista e aplikantëve të raundit të 2-të për çdo program studimi bachelor në TBU:

Shënim: Aplikantët ftohen të verifikojnë ID e tyre (CTRL+F) në tabelën përkatëse. Nëse dikush sheh se i mungon ID e tij të na njoftojë me e-mail në info@tbu.edu.al dhe/ose cel: +355 69 30 33 173.
 
Cilido aplikant që nuk e ka kryer ende intervistën e pranimit me stafin drejtues të TBU, nevojitet të paraqitet sa më shpejt, pasi kuotat ende të lira janë të pakta.
 
Kryerja e intervistës është kusht i domosdoshëm për të regjistruar dhe për të diskutuar mbi mundësinë për zbritje/bursë të tarifës së studimit.
 
Intervistat po zhvillohen çdo ditë të javës, nga e Hëna në të Premte, ora 10.00 - 19.00.
 
Për çdo pyetje na kontaktoni në +355 (0) 69 303 3173. 

Ju mirëpresim!