Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8 Image 9

Tirana Business University

Lajmet

Lajmet

 1. 85% e studentëve që mbarojnë studimet në Tirana Business University, sukses në tregun e punës

  Grupi BALFIN e ka konsoliduar rolin e tij në sistemin universitar shqiptar, duke marrë tashmë drejtimin e Tirana Business University. Grupi i themeluar nga Samir Mane, që në fakt është një konglomerat ndërkombëtar biznesesh, dhe punëson mijëra njerëz, në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e Veriut, vende të tjera të Rajonit por edhe në Evropën Qendrore, si në Austri, Zvicër e kështu me radhë, tashmë do të jetë një urë direkte lidhëse mes studimeve dhe tregut të punës për studentët, nëpërmjet Tirana Business University.

  • Página
  • 25 Jul, 2023
 2. 3 arsye pse Tirana Business University (TBU), është zgjedhja e duhur për maturantët këtë vit akademik

  Vendimi i maturantëve për të zgjedhur universitetin që do të kryejnë studimet është pjesa më e vështirë për të ardhmen e tyre, dhe zgjedhja më e mirë për ata që të janë fokusuar në fushën e Biznesit dhe Teknologjisë është Tirana Business University, që tashmë është marrë nga Grupi i Bizneseve BALFIN, me shtrirje në Shqipëri, Rajon dhe më gjerë.

  • Página
  • 20 Jul, 2023
 3. Viti i ri akademik në TBU, mundësi punësimi në kompanitë e Grupit BALFIN dhe jo vetëm

  Vendimi i maturantëve për të zgjedhur degën ku do të studiojnë si dhe universitetin ku do të kryejnë studimet, është një ndër më të rëndësishmit për të ardhmen e tyre. Sivjet, një mundësi e artë paraqitet për ta, për t’i lidhur direkt studimet e tyre me tregun e punës, me marrjen e Tirana Business University (TBU), nga Grupi i bizneseve BALFIN, me shtrirje në Shqipëri, Rajon dhe më gjerë.

  • Página
  • 15 Jul, 2023