Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8 Image 9

Tirana Business University

Aktivitete sociale dhe kulturore

Aktivitete sociale dhe kulturore

1. Tirana Business University College në kuadrin e mbështetjes dhe promovimit të veprimtarisë artistike të krijuesve shqiptarë, si një pjesë e rëndësishme e sipërmarrjeve dhe ekonomisë krijuese të vëndit dhe si një burim i vyer dhe i pazëvëndësueshem i emacipimit estetik, moral dhe shpirtëror të shoqërisë shqiptare, ka organizuar ndër vite për dashamirësit e artit pamor gjithësej shtatë ekspozita pikture.

Informohuni mbi ekspozitat e organizuara gjatë periudhës 2010-2016 duke klikuar këtu.

1. The red in the bedroom | Nëntor, 2010
2. Guri Madhi & Arti Modern | Qershor, 2011
3. Dy pjesë | Maj, 2012
5. Frymëzimi i parë | Qershor, 2014
6. Inkurajim Arstistik Brezash | Qershor, 2016
7. Con-Teo-Art | Nëntor, 2016
 
 
2. Tirana Business University College organizon aktivitete të shumta dhe të shumëllojshme sociale, kulturore e sportive me studentët, pedagogët dhe partnerët e ndryshëm.
 
Për t'u njohur me këto aktivitete mund të klikoni foto nga aktivitete vizito profilin zyrtar të TBU në rrjetet sociale: facebook (kliko); instagram (kliko).
 
3. Tirana Business University College sponsorizon ekipin U18 të basketbollit të klubit Superior Klima. 6 basketbollistë të këtij klubi vijojnë studimet bachelor në TBU. Për rezultatet dhe lajme mbi këtë ekip klioni këtu.