Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8 Image 9

Tirana Business University

Academic Staff

Academic Staff

Fakulteti i Administrimit të Biznesit

A) Departamenti i Lëndëve të Përgjithshme

Drejtues Departamenti: Enkeleda Shehi, Dr.
 
 1. Bashkim Elbasani, Prof. As.
 2. Bojken Shehu, Dr.
 3. Entela Shehaj, Dr.
 4. Mimoza Zeneli, Dr.
 5. Borana Pashaj, Msc.
 6. Elisa Isufaj, Msc.
 7. Fabjola Dorri (Bejaj), Msc.
 8. Franko Egro, Msc.
 9. Granit Gjana, Msc.
 10. Hilda Miri, Msc.
 11. Ina Hasanaj, Msc.
 12. Susan Delacroix, Msc.
 13. Ville Korpela, Msc.
 14. Eliona Zhonga, Msc.
 15. Ejona Fetau, Msc.

B) Departamenti i Menaxhimit

Drejtues Departamenti: Gerti Dajçi, PhD.
 
 1. Ilia Kristo, Prof. Dr.
 2. Arben Bakllamaja, Prof. As.
 3. Alba Dumi, Prof. As. 
 4. Eglant Pupa, PhD.
 5. Jorida Tabaku, Dr.
 6. Akil Kraja, Msc.
 7. Armira Lazaj, Msc.
 8. Elida Iljazi, Msc.
 9. Ilda Vaso, Msc.
 10. Ireta Poçari, Msc.
 11. Irma Shkrepa, Msc.
 12. Miranda Misini, Msc.
 13. Oltjon Valisi, Msc.
 14. Suela Tuci, Msc.
 15. Besmira Manaj, Msc.

C) Departamenti i Kontabilitet-Financës

Drejtues Departamenti: Tatjana Elezi, Dr.
 
 1. Abaz Aliko, Dr.
 2. Ilir Kaduku, Dr.
 3. Robert Lukaj, Dr.
 4. Andi Habilaj, Msc.
 5. Enkelejda Pipa, Msc.
 6. Erget Dorri, Msc.
 7. Orges Deda, Msc.
 8. Pandi Madhi, Msc.
 9. Redvin Marku, Msc.
 10. Xhulja Deliu, Msc.
 11. Sidorela Marini, Msc.

Fakulteti i Drejtësisë

A) Departamenti i Lëndëve të Përgjithshme

Drejtues Departamenti: Mirgen Prençe, PhD.
 
 1. Makbule Çeço, Prof. As.
 2. Ela Elezi, Dr.
 3. Ylli Pjetërnikaj, Magjistër
 4. Bajram Gjishti, Msc.
 5. Indrit Reka, Msc.

B) Departamenti i Lëndëve Profesionale

Drejtues Departamenti: Lorenc Gordani, Dr.
 
 1. Juliana Latifi, Prof.
 2. Endri Papajorgji, Prof. As.
 3. Jordan Daci, Prof. As.
 4. Ina Hoxhaj, Magjistër
 5. Alban Gjilani, Msc.
 6. Anjeza Dajzmaili, Msc.
 7. Enik Pogaçe, Msc.
 8. Pëllumb Nako, Msc.

C) Qendra për Kërkime dhe Studime Ekonomike dhe Juridike

 1. Iva Ohri, Msc.
 2. Florjan Kalaja, Magjistër
 3. Arjan Lame, PhD.