Back

FAKULTETET

Fakulteti i Biznesit dhe Drejtësisë

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit.

ARRITJET TONA

Tirana Business University College njihet gjerësisht si shkollë e lartë e fokusuar te cilësia dhe harmonizimi i teorisë me praktikën. Studentët e 14 brezave të diplomuar prej nesh janë pozicionuar në vende sfiduese në tregun e punës brenda dhe jashtë vendit, kanë kaluar përvoja të jashtëzakonshme falë mobilitetit studentor të programit Erasmus+ dhe kanë përfituar nga përvoja dhe konsulenca e pedagogëve tanë gjatë, por edhe pas studimeve, për të nisur bizneset e tyre të suksesshme.

TBU News

Përmbyllet me sukses edicioni i parë i TBU Leadership and Innovation Summer School

Përmbyllet me sukses edicioni i parë i TBU Leadership and Innovation Summer School me pjesëmarrjen e dhjetërave gjimnazistëve nga gjimnaze të ndryshme të Shqipërisë. Gjatë...
Lexo më shumë

Shpallen fituesit e konkurseve kombëtare “Tomorrow’s Entrepreneurs & TECHnovators” nga TBU

Tirana Business University organizoi me sukses Finalen për gjimnazistët pjesëmarrës në dy konkurset kombëtare traditë të TBU “Tomorrow’s Entrepreneurs” dhe “TECHnovators”. Finalja u zhvillua në...
Lexo më shumë

Nisin aktivitetet në kuadër të TBU Leadership and Innovation Summer School

Tirana Business University (TBU) me krenari njofton edicionin e parë të Leadership and Innovation Summer School (LISS), që nisi me datë 18 qershor. Ky program dy-javor, i...
Lexo më shumë

Tirana Business University mbështet edicionin e 7-të të Re-Debate nga LIBURNETIK

Duke vlerësuar rëndësinë e mendimit kritik dhe lirisë së shprehjes për ecurinë e të rinjve, Tirana Business University mbështeti edicionin e 7-të të Re-Debate, të...
Lexo më shumë

Aktivitete dhe Evente

Kalendari i eventeve Bachelor për vitin 2023-2024

Javë Informuese 16-30 Gusht Intervista për aplikantët e rinj

Find out more
TBU – Tirana Business University, Rruga Rezervat e Shtetit, Lundër
Tiranë, 1001 Albania
+ Google Map

Kalendari i eventeve Master për vitin 2023-2024

Javë Informuese 16-30 Gusht Intervista për aplikantët e rinj

Find out more
TBU – Tirana Business University, Rruga Rezervat e Shtetit, Lundër
Tiranë, 1001 Albania
+ Google Map

PARTNERËT

× Si mund t'iu ndihmojmë