Back

FAKULTETET

Fakulteti i Biznesit dhe Drejtësisë

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit.

ARRITJET TONA

Tirana Business University College njihet gjerësisht si shkollë e lartë e fokusuar te cilësia dhe harmonizimi i teorisë me praktikën. Studentët e 14 brezave të diplomuar prej nesh janë pozicionuar në vende sfiduese në tregun e punës brenda dhe jashtë vendit, kanë kaluar përvoja të jashtëzakonshme falë mobilitetit studentor të programit Erasmus+ dhe kanë përfituar nga përvoja dhe konsulenca e pedagogëve tanë gjatë, por edhe pas studimeve, për të nisur bizneset e tyre të suksesshme.

TBU News

Tirana Business University mbështet edicionin e 7-të të Re-Debate nga LIBURNETIK

Duke vlerësuar rëndësinë e mendimit kritik dhe lirisë së shprehjes për ecurinë e të rinjve, Tirana Business University mbështeti edicionin e 7-të të Re-Debate, të organizuar nga Organizata LIBURNETIK. Re-Debate një project i cili ka përfshirë...

TBU inauguron godinën e re, Samir Mane: Një rifillim drejt sfidave të reja!

Tirana Business University inauguroi zyrtarisht godinën e re, në një nga zonat e reja më dinamike të biznesit në kryeqytet. E ndodhur pranë Tirana East Gate dhe një strukturë gjashtë katëshe, një hapësirë krejtësisht bashkëkohore, komode e...

Sipërmarrësit e suksesshëm mblidhen në TBU për tu konsultuar me Samir Manen

Si një Universitet që lidh më së miri botën e biznesit me atë akademike, u zhvillua dje në Tirana Business University, në praninë e të ftuarit special z. Samir Mane, president i Grupit BALFIN, themeluesit të TBU...

Samir Mane studentëve të TBU: Jeni në prioritetin tim maksimal!

Presidenti i Grupit BALFIN, Samir Mane, ishte i pranishëm dje në një bisedë të hapur në Tirana Business University me qindra të rinj, maturantë, studentë dhe pedagogë. Z. Mane iu përgjigj të gjitha pyetjeve të të...

Aktivitete dhe Evente

TBU – Tirana Business University, Rruga Rezervat e Shtetit, Lundër
Tiranë, 1001 Albania
+ Google Map

PARTNERËT

× Si mund t'iu ndihmojmë