Back

Programe Master

Ku Studimi sjell Punësim!

PROGRAME MASTER

Tirana Business University ofron programe studimi Master Profesional 60/120 ECTS & Master i Shkencave 120 ECTS.
Mësimi ofrohet gjithmonë mbasdite, në mbështetje të angazhimit në punë të studentit.
Shënim: Klikoni në secilin emërtim të programeve për t’u njohur me rregulloren përkatëse të studimit.

TARIFA & BURSA STUDIMI

Tarifa e studimit në TBU, për regjistrimet në vitin akademik 2023-2024, përcaktohet rast për rast bazuar në notën mesatare, kushtet ekonomike dhe arritjet e kandidatit.

  Emri*

  Mbiemri*

  Numri i Kontaktit*

  Email Juaj*

  Qyteti Juaj*

  Shkolla Juaj*

  Mesatarja e gjimnazit

  Programi që jeni të interesuar?